Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Kontingenter
Medlemskontingent | FAM
2 - 99 år
FAMILIEKONTINGENT Dette medlemskab er for familier - første tilmeldte betaler fuld pris og andre på samme adresse opnår 100% rabat. Første person opretter sin profil og betaler, hvorefter resten af familien opretter hver deres egne profiler på samme medlemskab. Det er vigtigt at alle der efterfølgende oprettes, bliver oprettet på PRÆCIS samme måde med adresse etc., ellers kan systemet ikke finde ud af det.
Medlemskontingent | JUNI
8 - 24 år
JUNIORMEDLEMSKAB Juniormedlemskab er for dig der er mellem 8 og 24 år.
Medlemskontingent | PAS
15 - 99 år
PASSIVT MEDLEMSKAB For alle der vil støtte klubben og deltage i begrænset omfang. Som passivt medlem har man IKKE stemmeret til generalforsamlingen.
Medlemskontingent | SENI
25 - 99 år
SENIOR MEDLEMSKAB Dette medlemskab er for dig som er fyldt 25 år.
Vinterbadere IKKE medlem | VIN
18 - 99 år
VINTERBADER IKKE MEDLEM - dette hold er for dig der ikke er medlem af Bramsnæs Sejlklub, som ønsker at være vinterbader. Bramsnæs vinterbader er en underafdeling af Bramsnæs Sejlklub og er nyopstartet d. 01.09. 2019. Vi tilbyder vinterbadning i trygge rammer sammen med erfarne vinterbadere, med fokus på sikkerhed. Klubhus med omklædning, bad og “ kaffestue”. Vi bader fra badebroen og der arbejdes hårdt på at få etableret en sauna. Når saunaen er blevet en realitet, vil kontingentet stige en anelse, til dækning af driften på denne.
Vinterbadere | VINK
18 - 99 år
VINTERBADER MEDLEM AF SEJLKLUBBEN - dette hold er for medlemmer af Bramsnæs Sejlklub, som også har vinterbadning som interesse. Ved at tilmelde dig dette hold, vil du automatisk modtage mails som har interesse for vinterbadere. Bramsnæs vinterbader er en underafdeling af Bramsnæs Sejlklub og er nyopstartet d. 01.09. 2019. Vi tilbyder vinterbadning i trygge rammer sammen med erfarne vinterbadere, med fokus på sikkerhed. Klubhus med omklædning, bad og “ kaffestue”. Vi bader fra badebroen og der arbejdes hårdt på at få etableret en sauna. Når saunaen er blevet en realitet, vil kontingentet stige en anelse, til dækning af driften på denne. Hvis man opsiger sit medlemskab af Sejlklubben, opsiger man automatisk samtidig sit medlemskab af dette hold.
Bådelaug IKKE medlem | B1
18 - 99 år
BÅDELAUG 1 - IKKE MEDLEM Kræver IKKE medlemskab af Bramsnæs Sejlklub. Gebyr for dit fartøj nr. 1, liggende på arealerne omkring sejlklubben. Kajakstativerne er dog forbeholdt sejlklubbens medlemmer. Fartøjet skal påklistres det årlige mærkat, som vil blive udleveret efter betaling. OBS! Plads skal bookes hos baadelaug@bramsejl.dk, før tilmelding kan ske.
Bådelaug IKKE medlem | B2
18 - 99 år
BÅDELAUG 2 - IKKE MEDLEM Kræver IKKE medlemskab af Bramsnæs Sejlklub. Gebyr for dit fartøj nr. 2, liggende på arealerne omkring sejlklubben. Kajakstativerne er dog forbeholdt sejlklubbens medlemmer. Fartøjet skal påklistres det årlige mærkat, som vil blive udleveret efter betaling.OBS! Plads skal bookes hos baadelaug@bramsejl.dk, før tilmelding kan ske.
Bådelaug IKKE medlem | B3
0 - 0 år
BÅDELAUG 3 - IKKE MEDLEM Kræver IKKE medlemskab af Bramsnæs Sejlklub. Gebyr for dit fartøj nr. 3, liggende på arealerne omkring sejlklubben. Kajakstativerne er dog forbeholdt sejlklubbens medlemmer. Fartøjet skal påklistres det årlige mærkat, som vil blive udleveret efter betaling.OBS! Plads skal bookes hos baadelaug@bramsejl.dk, før tilmelding kan ske.
Hold | FAMS
4 - 99 år
FAMILIESEJL Kræver MEDLEMSKAB af Bramsnæs Sejlklub. (Junior-, senior-, eller familiemedlemskab). BS Familiesejlads henvender sig til alle, der brænder for at lære, eller blive endnu bedre til at sejle for sejl. Det kan være dig, der gerne vil lære at sejle i ungdomsjolle, så du en dag kan styre en stor sejlbåd. Det kan også være dig, der har fået lyst til at lære at sejle i en voksen alder, og som er villig til at engagere dig i BS Familiesejlads og i sejlklubben.
Hold | FRI
15 - 99 år
Frigivne havkajakroere Kræver MEDLEMSKAB af Bramsnæs Sejlklub. (Junior-, senior-, eller familiemedlemskab). For havkajakroere med gyldigt frigivningsbevis (DGI Havkajakroer 1, eller tilsvarende). Her tilbydes bl.a. kurser, spændende foredrag, weekendture og ture ud af Fjorden.
Bådplads nr 1. for medlem | B1K
15 - 99 år
BÅDELAUG 1 - MEDLEM Kræver MEDLEMSKAB af Bramsnæs Sejlklub. (Junior-, senior-, eller familiemedlemskab). Gebyr for dit fartøj nr. 1, liggende på arealerne omkring sejlklubben inkl. stativerne. Som passivt medlem kan du få plads på arealet, men ikke i kajakstativerne. Fartøjet skal påklistres det årlige mærkat, som vil blive udleveret efter betaling. OBS! Plads skal bookes hos baadelaug@bramsejl.dk, før tilmelding kan ske.
Bådplads nr 2. for medlem | B2K
15 - 99 år
BÅDELAUG 2 - MEDLEM Kræver MEDLEMSKAB af Bramsnæs Sejlklub. (Junior-, senior-, eller familiemedlemskab). Gebyr for dit fartøj nr. 2, liggende på arealerne omkring sejlklubben inkl. stativerne. Som passivt medlem kan du få plads på arealet, men ikke i kajakstativerne. Fartøjet skal påklistres det årlige mærkat, som vil blive udleveret efter betaling. OBS! Plads skal bookes hos baadelaug@bramsejl.dk, før tilmelding kan ske.
Tirsdag
Havkajak kursus 2024 | HK24
Kl. 17:30 - 20:00
Flere tider
Klubhuset
15 - 99 år
Begynder kursus i havkajak egen færdighed A i DGI regi.Kurset koster 850 kr., der betales efter den 1/4 - indtil den 1/4 er det en venteliste.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram